Първоначално публикувано от ACEHOB
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
как да си вържите DVD към ICS-a
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеЗначи някой друг път... когато е на по-удобно място.
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеКъде по-точно ще е? Може ли някакви координати?
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28517
Ще бъде от 15 ч. в Студентски град, но още не е уточнено заведението, защото някои са заети, други нямат паркинг, при 3-ти трябва да се ходи на място. Надявам се до довечера да съм резервирал и ще пусна инфо точно къде ще е.
Comment
-
@triada & kartell:
Колеги, докъде го докарахте тоя проект?
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение@triada & kartell:
Колеги, докъде го докарахте тоя проект?Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщениеМоя проект за DVD към ICS приключи в момента в който си взех DVD s touch screen - ето темата
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28657Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
То си е с дисплей и няма нужда да бъде свързвано, просто сега от ICS се командва всичко останало без музиката. Моя въпрос е дали се унищожи безвъзвратно жапката или може лесно да се свали панасоника и да се върне във фабричен вид таблото?166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщениеТо си е с дисплей и няма нужда да бъде свързвано, просто сега от ICS се командва всичко останало без музиката. Моя въпрос е дали се унищожи безвъзвратно жапката или може лесно да се свали панасоника и да се върне във фабричен вид таблото?
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЗависи какво са направили хората...
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеТогава зависи какво е направил тойAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Да жабката си я запазих, евентуално ако ми скимне да си я сложа. Иначе старото ДВД дето го бях вързал към ICS го махнах щото беше в жабката и ми пречеше, иначе догато го имаше си беше доста добре и с негоLast edited by kartell; d.m.y г., 19:13.FIAT Punto 1,9 JTD
EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIMsigpic
Comment
Comment